Binnen onze verhuur bieden wij een breed scala producten aan. Het grootste deel bestaat uit LED en veel van deze producten zijn uniek in hun soort en kunnen uw evenement het belangrijke eigen karakter geven. Al onze producten zijn van een hoogwaardige kwaliteit en staan garant voor een perfecte uitstraling, bedieningsgemak en service. Naast ons product aanbod kunnen wij u adviseren en ondersteunen bij de installatie van deze producten.


Door de Led technologie bent u niet gebonden aan 1 kleur. Het hele kleurenspectrum is mogelijk. Daarnaast is Led zeer milieuvriendelijk door het lage stroom verbruik.


Voor meer informatie of de zeer scherpe tarieven van ons verhuurassortiment neem gerust contact met ons op.

Verhuur

Blockbuster Concept

 

37,5mm Ledschermen


Outdoor / indoor ledschermen met een pixelpitch van 37,5mm. Iedere tegel is 60x60cm groot en is ontworpen om zowel recht als in een curve te worden opgehangen waardoor het een uniek product is. Deze ledschermen met een hoge kwaliteit zijn niet meer weg te denken binnen de evenementen. 

Hoge resolutie Ledschermen

Hoge resolutie outdoor ledschermen met een Pixelpitch van 6mm voor haarscherp beeld.

Cabinetsize: 80x60cm

Modulair op te bouwen. zowel staand als hangend.

Blockbuster


Blockbuster is een modulair (outdoor)concept om uw evenement een extra dimensie te geven. Het is decoratie, lichtshow en architectuur tegelijk. Blockbuster bestaat uit blokken, die in elk gewenst aantal tot een of meerdere objecten kunnen worden gekoppeld. Afzonderlijk DMX aanstuurbaar. Door de LED technologie zijn alle kleuren mogelijk. Iedere Blockbuster is ongeveer 1m3. IBC tanks verlichting

Pixelgrids

Deze grove Pixel RGB indoor ledschermen hebben een afmeting van 100x100cm. Over dit systeem kan een grof videosignaal gestuurd worden. De pixelgrids zijn uitermate geschikt om grote oppervlakte te kunnen voorzien van LED, naast wanden en plafonds zijn deze ledgrids zeer breed in te zetten.

3d LEDcube

Deze indoor RGB ledcubes zijn ook een eigen concept van The Crewfactory. De 1 kubieke meter led kubussen zijn aan alle zijden voorzien van RGB LED. Er kan grove video overheen gestuurd worden waardoor het een 3d effect geeft. In combinatie met de pixelgrids wordt het plaatje compleet,

Gyroled

Deze 2m doorsnee Ledbollen lijken op een zogenoemde gyroscoop en is ook een concept van eigen bodem. Alle 4 de ringen zijn van binnen en buiten bekleedt met Digitale RGB LED waardoor iedere 10cm van deze bol afzonderlijk aan te sturen is. Deze indoor bollen zijn uniek en zoals meer van onze producten alleen bij The crewfactory te huur.

LVT Graphic Video

50mm indoor ledschermen met een afmeting van 100x100cm. Dit systeem is geschikt voor het midden grove videowerk. Perfect voor het grafische video werk

RGB Flexled & digitale LED

The Crewfactory is een echte LED specialist, naast de verhuur van onze bestaande producten leveren wij ook maatwerk voor uw evenement. Wij hebben honderden meters RGB Flexled & digitale Flexled (per 10cm aanstuurbaar) op voorraad om al uw ideeen te kunnen uitvoeren. Of het gaat om het verlichten van logo’s, objecten of om de contouren van podia aan te geven. Met dit handige product kunt u uw creativiteit de vrije loop laten.

RGB Ledstrippen


Indoor / outdoor ledstrippen. De strippen zijn in 2 lengtes te krijgen 1m & 2m lengte. Op aanvraag kunnen we ze overigens op iedere gewenste lengte maken. Dmx aanstuurbaar. Alle kleuren uit het spectrum zijn mogelijk.

Keto Powerled

15w powerled die veel wordt gebruikt om objecten/ruimtes van kleur te laten veranderen iedere 6 keto’s worden aangestuurd door een TV proof DMX controller waardoor iedere kleur en sfeer te regelen is. Bij iedere evenement in te zetten als extra sfeerverlichting of als vervanging van bijvoorbeeld barverlichting.

BARCO MiStrips


De Creative pixelstrip van Barco met een 13mm pitch kent een brede inzetbaarheid. Van free-form video design tot vast design. De mogelijkheden met deze strip zijn eindeloos.


lengte: 1500mm & 375mm


Tevens beschikken wij over frames / buizen om de creatieve mogelijkheden van de MiStrips te benutten.

Video Trap / Ledtrap / Showtrap


10mm Pitch videotrap. De tredes bestaan uit segmenten van 160cm lang x 16cm hoog.

Uiteraard kunnen deze ledpanelen ook voor andere toepassingen ingezet worden om een unieke decors te bouwen.

3d Led basket

Deze hangende objecten van 42x36x30cm zijn uitermate geschikt om een grove pixel LED plafond te maken. Deze DMX aanstuurbare objecten zijn voorzien van RGB ledbron waardoor alle kleuren van het spectrum mogelijk zijn.

THE CREWFACTORY

NETHERLANDS

+31 (0) 77 3544689

KVK: 12065133

BTWNR. NL.8175.277.09

Op al onze leveringen en diensten zijn de Algemenevoorwaarden.pdf van The Crewfactory van toepassing zoals gedeponeerd bij de kamer van koophandel Venlo.

Crewfactoryhttp://www.facebook.com/crewfactory